Klacht: ik kan niet inloggen

[email protected] op 07 januari 2020 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

iedere keer als ik wil inloggen , krijg ik melding deze mail adres is al in gebruik. ook als ik via de computer wil kijken, krijg ik bij de inlog al gelijk de naam van mijn partner te zien. waar staat mijn naam? 2 verschillende mail adres en allebei niet kunnen installeren . ondanks dat het mij 1x is gelukt , en de streepjes code was gelezen bij aankoop.

wij gebruiken samen 1 computer.

Gewenste Oplossing:

als het goed gaat met de twee mail adressen op 1 computer. en wij gebruik kunnen maken van de pluscard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]