Klacht: ik kan nergens supersaver contacte

op 05 juli 2021 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn booking was in mei 2020 maar geannlleerd vanwege Coronavirus,

ik heb mijn geld niet terug gekregen,en ik kan nergens met supersaver of air maroc in contact komen, waarom weet ik niet. Terwijl er zijn vrienden van mij met het zelfde situatie terug hebben gekregen van air maroc maar de enige verschil dat ze hebben gebookt niet met supersaver maar wel mt een andere reisbureau. dus de probleem ligt bij supersaver zelf.

Gewenste Oplossing:

graag wil ik mijn geld
Beste Bouchra,

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AshrafTaha