Klacht: Ik kan geen label printen

op 12 oktober 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een mail ontvangen van Kiala en als ik op label klik, dan kom ik niet bij de label, maar moet ik kiezen voor online betalen of bij Kiala punt. Ik heb dus al betaald maar geen label en de ontvanger heeft al een mail dat ik het pakket heb aangemeld, maar nu geeft Kiala aan dat ik helemaal geen account heb met mijn e-mailadres

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld terug krijg voor het verzenden, want het moet vandaag op de post en nu dus via PostNL, dus maak dubbele kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anita1985