Klacht: Ik heb niets besteld en krijg steeds een factuur met extra kosten

op 24 augustus 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op Facebook de site van ze bezocht over ontharingsproduct. Ik heb helemaal niets besteld omdat ik het product al kende. Ik had zoiets ook jaren geleden in Frankrijk gekocht. En ik krijg een een tal weken later een factuur van 49,95 via email en nu is het inmiddels verhoogd naar 79,95 en met dreiging als ik niet ga betalen dan gaat deurwaarders procedure starten. Ik heb ook geen producten ontvangen. Ik heb Xe een email verstuurd en ze hebben geantwoord datverbmisschienniemand anders op het bestelknopje heeft gedrukt en dat ik toch moet betalen. Ik ben hiermee niet eens.

Gewenste Oplossing:

Als zij de factuur intrekken.. ik wil niets met dit bedrijf te maken hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Luxstyle.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Luxstyle.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Luxstyle.nl

Heeft op 24 augustus 2017 om 21:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Shesha