Klacht: Ik heb het boekenweekgeschenk niet gratis gekregen

op 08 maart 2020 over Kobo Books in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag, 8 maart 2020, tijdens de Boekenweek twee boeken gekocht, waarvan de prijs 23,98 in totaal was. Ik wilde het Boekenweekgeschenk in mijn winkelwagen plaatsen maar moest daar 15,00 voor betalen. Bij mijn weten is dat gratis tijdens de Boekenweek als je voor een bepaald bedrag besteedt.

Gewenste Oplossing:

Pas als ik het Boekenweekgeschenk gratis in mijn kobo app heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kobo Books

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kobo Books nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carmen Schelfhout