Klacht: Ik heb fifa 18 gekocht voor de pc maar hij start niet op

op 02 oktober 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mijn zoon fifa 18 gekocht voor op de pc. ben nu al 2 dagen bezig maar hij start niet op bij origin staat hij netjes in de lijst en heb een icoon op het bureaublad staan maar als ikhet spel start komt hij op en verdwijnt.

origin en ea heb ik gemaild maar dat duurt 72 uur

Wel jammer voor een kind dat een jaar hier voor spaart

Gewenste Oplossing:

Geld terug of iemand die dit kan regelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Reactie van de melder van de klacht aswboys

11 maanden geleden - Ea sports reageert niet op mijn klacht ook via de website bij hun word de klacht gewoon gesloten zonder antwoord. Wel een kind van 13 44 euro uit hun zak halen maar niet het fatsoen om he kind te helpen. triest bedrijf

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door aswboys