Klacht: Ik heb een vakantie gewonnen

op 24 december 2017 over Kickoff Holland in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de zomer van 2017 zou ik een vakantie hebben gewonnen. Ik had meer als 3 maanden meegespeeld. Had ik nog geen prijs gewonnen zou ik het geld terugkrijgen. Op de valreep dus de vakantie gewonnen. Email. Invullen waar en wanneer. Ik zou dezelfde week nog teruggebeld worden. Niet dus. Mail gestuurd (Toen kon dat nog, inmiddels niet meer) vervelend vonden ze het bij kick off. Het zou de hoogste prioriteit krijgen. Vervolgens de maanden erna verschillende mails gestuurd. Niks meer vernomen.
Schandalig!

Gewenste Oplossing:

Tevreden zijn als ze eens iets van zich laten horen. En daarbij een financiële vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kickoff Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kickoff Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dorienvansoest