Klacht: ik heb een paket teveel betaald hoe krijg ik mijn geld terug

op 13 oktober 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb net een pakket proberen te betalen via de credit kaart volgens zeggen lukte dat niet als afhaal punt pets &co 11 prosdij pasage in deventer voor mervr yolanda Harps. toen opnieuw gedaan via abn amro bank dit lukte wel volgens zeggen nu als afhaalpunt veur’tgemak 15 marienburgpleina 7415 br deventer dit is het eenige pakje wat ik vestuur hoe krijg ik mijn geld terug ik hoor graag van u met vriendelijke groeten cocko lock cockolock@gmail.com

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb anders wordt dit een duur pakket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cocko