Klacht: Ik heb 2 luxe torenventilatoren besteld op 4 augustus .

op 03 september 2018 over Worldpay in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 185.85 euro overgemaakt maar niets ontvangen omdat ze niet meer leverbaar zijn. Ik heb een mail verstuurd naar Andre van der Velden en die zei dat ik binnen 14 dagen mijn geld terug zou krijgen via jullie en heb nog niets ontvangen de . De 14 dagen zijn nu al voorbij en wacht nog steeds op mijn geld

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld weer terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Worldpay

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Worldpay nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Heaven1950