Klacht: ik ben nu 2 keer 4 de in rij

op 07 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 4de in de rij en was maar een scan kassa open dus steek netjes me hand op weet wat deze snot neus zeg dat het niet meer aan doen waarom hangen die boorden nog in de lucht om de klant misleiden ik was nu voor de 2 x zo aan gesproken snot aap dit is echt niet klant vriendelijk en ik moest me inhouden maar had wel even ze oren willen wassen ik vind deze personen zeer brutaal dus jumbo haal je boorde maar weg

Gewenste Oplossing:

ik wil gewoon hebben waar ik recht op heb bij zoon kassa en dat krijg je niet je ken antwoord dat ze daar niet meer aan doen ????????????

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dhr smit