Klacht: Ik ben boos

op 20 mei 2017 over Onsbrabantnet in de categorie Internetproviders lokaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Weer verdwijnen zenders van het pluspakket en krijgen daarvoor rommel terug . En dit alleen maar omdat het goedkoper is om zenders te verwijderen en daarvoor nog meer kinderprogramma’s toe te voegen .Dat is in elk geval het gevoel wat ik er bij heb .

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik indien de zender terug komen , eerst Brava tv , Schlager tv uit het basispakket halen en nu zijn de zenders verdwenen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Onsbrabantnet in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Onsbrabantnet een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Onsbrabantnet

Heeft op 22 mei 2017 om 09:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Reactie van de melder van de klacht Rudolf74

1 jaar geleden - De keuze is dus om goede programma's te laten vervallen omdat ze te duur zijn en daarvoor goedkopere daarvoor in de plaats te doen . Dat is in elk geval mijn idee. Ik kan niet geloven dat er mensen zijn die nog meer kinderprogramma's willen zien . Wat mij betreft is het antwoord volstrekt onvoldoende.

Alle klachten die gemeld zijn door Rudolf74