Klacht: Iets niet goed

op 02 februari 2014 over DVD4Music.com in de categorie Internetshops - CD's en DVD's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op November 2013 had ik 3 loten op 3114 pg daar zijn prijzen op gevallen, mijn adres is verandert en dat had ik al 3 x doorgegeven . Nu heb ik dan 2 loten op 3114 en 1 lot op 3067 ez. Maar als er dan prijzen vallen op 3114 pg moeten die wel naar mijn nieuwe adres gestuurd worden , Toch. Mijn nieuwe adres is dus Ben Hol Varnasingel 854 3067ez Rotterdam. Met dank Ben Hol…..

Gewenste Oplossing:

geen idee, De appeltaart zal wel beschimmeld zijn , dus.. Maar de Dvd,s zullen er misschien nog wel zijn toch....

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DVD4Music.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DVD4Music.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ben Hol