Klacht: iedere 10 minuten opstarten van mijn pc.

op 29 juli 2017 over AVG Nederland in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik word DOODZIEK van AVG ! iedere 10 minuten krijg ik een melding dat ik mijn pc opnieuw moet opstarten. Ik heb een hele pc scan verricht , daarna krijg ik een melding dat ik beveiligd ben, dat ik mijn pc opnieuw moet opstarten, als ik dat dan WEER heb gedaan krijg ik weer een melding dat ik niet beschermd ben en weer moet opstarten. ik besteed meer tijd aan AVG dan aan mijn werk. Ik word hier niet goed van en ga zeker geen € 0,90 per minuut betalen. Per september zeg ik dus mijn abonnement op en neem een andere virusscanner.

Gewenste Oplossing:

NIET !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hedy Nanning