Klacht: Identificeren bij reservering

op 30 juni 2017 over Airbnb in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er wordt een kopie van je id gevraagd.
Ivm privacy fraude wordt geadviseerd Door de overheid geen id te verstrekken aan bv hotels, lidmaatschappen etc. Daarom is er een app kopieID waarmee je het bsn nr onzichtbaar maakt. Airbnb neemt hier geen genoegen mee en dat Is vreemd!! Bovendien is het een heel gedoe om je met je ID te identificeren. Ik wil graag weten of Airbnb dit aan zijn klanten mag vragen. Ik ga ook de overheid benaderen om dit uit te zoeken! ! Ik snap niet waar dit voor nodig Is want foto, emailadres en telefoonnummer hebben ze al van je! Waardeloos!!! Een hele goeie reden om niet meer via airbnb een lokatie te regelen!!

Gewenste Oplossing:

Als ik een kopieID kan toevoegen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Airbnb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Airbnb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miessan