Klachten over i-onderdelen.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over i-onderdelen.nl in de categorie Computerwinkels. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Computerwinkels

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Hallo allemaal, Ik heb op 21-11-2014 een complete achterkant besteld voor mijn iphone 3gs tot op heden nu 1-12-2014 heb ik niks mogen ontvangen email telefoon live chat niks doet het volgens mij bij i-onderdelen.nl Ik heb via ideal betaald maar krijg... Lees meer

bestelling geplaatst op 9 april 2012. reply gekregen van bevestiging. #201121431 betaling gedaan. --> geen bevestiging mail gestuurd met een vraag --> geen antwoord. 2 weken later gemaild waar mijn spullen zijn. --> weer geen antwoord. een klacht ingediend via de website --> nog... Lees meer