Klacht: hypotheek zou naar benden gaan.

op 06 mei 2016 over goedkopehypotheek.nl in de categorie Hypotheken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wilde mijn hypotheek oversluiten. Nou goedkope hypotheken Had het antwoordt. Na 2 keer gepraat te hebben en de toezegging dat de hypotheek rond was. Kreeg ik de rekening van hun. 2475 euro. Er is echter niks gedaan Door hun. Want de adviseur Had de papieren te laat ingediend bij de bank. En nu na veel bellen. Zeggen ze dat het mijn schuld was . En dat mijn hypotheek helemaal niet over gesloten kon worden. Heb de adviseur een belofte gedaan .. Kom ik hem tegen stop ik niet. De oplichters

Gewenste Oplossing:

Als ik niet meer die incasso van die 2475 euro moet betalen. Heb al 10 termijnen betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over goedkopehypotheek.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar goedkopehypotheek.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over goedkopehypotheek.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mdo1974