Klacht: Hulzen zijn slecht gehecht

op 05 juli 2021 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede avond ik heb nu al een paar keer een doos met hulzen gekocht en al 4 keer heb ik nu een halve doos weg kunnen gooien omdat de hulzen niet goed aan elkaar gehecht zijn daus als je ze draaid en de shag gaat erin dan gaan ze vanzelf open ik hooo dat jullie hier wen oplossing voor vinden want dit is niet grappig meer als ik iedere keer een halve doos moet weggooien omdat de hulzen niet goed zijn mvg l.wink

Gewenste Oplossing:

Als de hulzen niet meer open schieten als je ze draait

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leonieselena