Klacht: https://mobile.twitter.com/karlotilburg

op 23 februari 2018 over Twitter in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit account heb ik 7-8 jaar geleden aangemaakt maar helaas gebruik ik dat e-mailadres al 6 jaar niet meer. Ik kan met geen een mogelijkheid dit account gebruiken, aanpassen of verwijderen. Ik heb tig keer contact gehad met twitter.. zowel telefonisch als via de email. Twitter geeft geen een mogelijke optie terwijl ik al mijn gegevens meerdere keren heb doorgegeven. Ik zou heel erg graag het account willen gebruiken, aanpassen of (indien nodig) verwijderen.
Het account heeft op dit moment een negatieve invloed op mijn leven.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Twitter het account verwijderd.
Of mij de kans geeft het account te gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Twitter over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door 807629