Klacht: hotmail account niet meer bereikbaar

op 20 september 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste,

ik gebruikte mijn hotmailaccount destijds om mijn dropbox account te activeren, deze hebben mijn wachtwoord laen vervallen, en om aan deze info te geraken moet ik opnieuw inloggen op mijn hotmail account, die blijkbaar niet meer bestaande is, mijn hotmail account was coveineke@hotmail.com

Gewenste Oplossing:

op het hotmail account geraken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ineke Covens