Klacht: hotmail account geblokkeerd

op 18 oktober 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede middag, sinds 5 augustus 2016 is mijn account geblokkeerd. Ik heb al verschillende malen geprobeerd om mijn account weer actief te krijgen door de formulieren in te vullen. Ik krijg geen code op mijn tweede email adres noch via sms. Het gaat nu wel heel erg lang duren en ik eb toch dringend mijn outlook mail nodig.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer in outlook kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door reneesaey