Klacht: Hotmail account geblokkeerd

op 21 juni 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wegens verdenking van gebruik van mijn account is deze geblokkeerd. Ik heb meerdere malen een formulier ingevuld om te bewijzen dat ik het ben. Helaas was deze informatie niet voldoende. Ik heb meerdere malen geprobeerd deze vragem lijst in te vullen. Maar deze was steeds onjuist of te weinig. Ik weet ook niet hoe ik rechtstreeks met Microsoft in contact kan komen om dit op te lossen. Ik begrijp dat ze het goed bedoelen, maar dit is mijn persoonlijke mail en ik heb dringend toegang nodig

Gewenste Oplossing:

Ik zou weer gebruik van mijn hotmail account willen maken. Hier ontvang ik belangrijke mail op over zaken als wel verzekeringen en privé.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kmart