Klacht: hotel Van der Valk Houten

test123 op 07 februari 2012 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze wil ik uw medewerking vragen. Ik probeer al maanden een hotelkamer te boeken bij Van der Valk in Houten, maar er is nooit op zaterdag een kamer beschikbaar. Ik heb het vermoeden dat zij de zaterdagen uitsluiten van deelname. Kunt u hierin bemiddelen? Ik moet wel de kans krijgen mijn gewonnen vouchers te verzilveren. Ik hoor graag van u.

Gewenste Oplossing:

Uiteraard ben ik bereid om voor een upgrade te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

12 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Bericht van Vakantieveilingen.nl

12 jaren geleden - Beste heer/mevrouw, Vervelend om te horen dat u nog geen reservering heeft kunnen maken bij van der Valk Houten. Met het door u opgegeven e-mailadres is echter geen veiling voor van der Valk Houten gewonnen. Om u beter van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u daarom het e-mailadres waarmee u de betreffende veiling gewonnen heeft door te geven via [email protected]. Dan nemen wij uw klacht graag in behandeling. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Monique – Vakantieveilingen.nl

Bericht van Vakantieveilingen.nl

12 jaren geleden - Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw e-mail. We hebben u per e-mail een reactie gestuurd. Met vriendelijke groet, Monique – Vakantieveilingen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

12 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vakantieveilingen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

test123

Heeft op 08 februari 2012 om 14:10 geantwoord

Ik ben zeer tevreden over de snelle manier van afhandelen van mijn gemelde klacht door Webcare.
Helaas had ik mij vergist in de naam van de aanbieder van de vouchers.

Vakantieveilingen.nl

Heeft op 08 februari 2012 om 14:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Mevrouw heeft aangegeven dat ze er achter is gekomen dat de klacht bij Hotelkamerveiling hoort.

Alle klachten die gemeld zijn door