Klacht: horloge besteld en betaald maar niets ontvangen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

8 augustus via de website een horloge besteld. Kreeg keurig een bevestiging mail en een aparte mail met betalingverzoek. Ik heb 129 euro overgemaakt en daarna niets meer gehoord. De persoon die achter deze website zit is er duidelijk op uit om de klanten geld af te troggelen en moet mijns inziens gestopt worden. Ik heb diverse mailtjes gestuurd en voicemails ingesproken maar zonder succes. Zou graag met lotgenoten een dossier willen aanleggen om zo de dader(s) te traceren en bij de politie aan te geven.
Bruinst46@gmail.com

Gewenste Oplossing:

Als ik het bestelde horloge heb ontvangen, of mijn geld terug heb.

Ik heb geld overgemaakt aan rudie wagensveld. Hij woont in de stanleylaan in Utrecht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Replicahorlogesonline.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Replicahorlogesonline.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Replicahorlogesonline.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Steven1965