Klacht: Hops car is een top auto bedrijf

op 05 mei 2017 over Hops Car in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een auto aangeschaft en was niet tevreden over de afhandeling van de garantie. De auto wilde niet starten, dat heb ik geweten ik mocht gelijk niet meer rijden en de auto werd gelijk opgehaald per trailer dit zoals de man zij “om de motor te sparen”, er kon wel iets wezenlijks fout zijn. De man heeft de auto opgehaald, wat een werk die man van Hops Car heeft gehad. Hij heeft de auto opgehaald en er bleek niks aan de hand te zijn, gelukkig maar!

Gewenste Oplossing:

Ik ben al tevreden alleen de oplossing had wel sneller gekund.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hops Car

Reactie van de melder van de klacht metmijgaatnietmis

4 jaren geleden - Auto heeft gratis een servicebeurt gehad en is helemaal nagekeken hij rijdt weer als nieuw, zeer tevreden over de service ga zo door jongens een aanrader!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hops Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door metmijgaatnietmis