Klacht: hoofdsom 7 keer over de kop zonder correspondentie.

op 11 juni 2018 over Yards Gerechtsdeurwaarder in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Yards heeft beslag gelegd op mijn bankrekening.Op deze manier moest ik er achter komen dat ik nog een schuld had van 87,50. wat nu 2 jaar later 750,- is geworden moet betalen .Dus 2 jaar lang niets gehoord, geen mail, geen post, niets. Zij hebben mij niet laten weten dat het naar de rechtbank is gegaan. Ik denk dat ze dat express doen ? om de kosten hoog op te laten lopen? Als ik het geweten had dat er nog een bedrag open stond, had ik dat betaald. Ik vind dit te schandalig voor woorden. Ik heb een jurist ingeschakeld.

Gewenste Oplossing:

Als ze toegeven dat je niet een bedrag zo hoog mag laten oplopen zonder iemand hiervan op de hoogte te stellen.
Dus verwacht ook dat de kosten worden kwijtgescolden.

Alle klachten die gemeld zijn door chrisjewindig