Klachten over Hogeschool van Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Hogeschool van Amsterdam in de categorie Universiteiten & Hogescholen. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van Hogeschool van Amsterdam in de categorie Universiteiten & Hogescholen

2 klachten gemeld

Tijdslijn

Na mijn knie operatie heeft onze buurvrouw boodschappen gedaan. Zij heeft eigen keuzen gedaan. Zij heeft 3 zakken kleintje KRUIMIG meegenomen. Ik heb ze direct in de koelkast gelegd. Na een week heb ik ze uit de koelkast gehaald. Twee... Lees meer

Op de Hogeschool van Amsterdam volg ik de studie Algemeen Economie Docent 2e graad. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar en op weg naar mijn propedeuse. Door de slechte organisatie, is er in mijn klas een vak... Lees meer

Account geblokkeerd

Klacht van op 02 september 2014 over Hogeschool van Amsterdam in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Ik kreeg zojuist een sms met de mededeling dat mijn account binnen 2 dagen zal worden geblokkeerd wanneer ik het collegegeld voor het schooljaar 2014/2015 niet betaal. Mijn account is reeds geblokkeerd terwijl ik het collegegeld wel betaald heb en wel... Lees meer

aanmeldingsprocedure

Klacht van op 17 januari 2011 over Hogeschool van Amsterdam in de categorie Universiteiten & Hogescholen

het aanmelde voor de minor praktische filosofie is meerdere malen mislukt door zowel gebrekkige als foutieve informatie van de kant van de hogeschool. Na schriftelijk bevestiging dat de minor open was voor inschrijving bleek dit na inschrijving toch niet het geval.... Lees meer