Klacht: Hogedruk spuit slaat niet meer af

op 01 juni 2016 over Kärcher in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In april 2014 nieuwe hogedrukspuit gekocht van het merk Karcher, in mei 2016 voor het eerst weer gebruikt dit jaar en toen bleek dat hij niet meer wilde afslaan. . Contact opgenomen met Kacher , maar de garantie was 1 maand voorbij en konden niets meer doen, als ik een nieuwe kocht kon ik korting krijgen. Hiervoor had ik een onbekend merk van de Aldi waar ik 5 jaar plezier van gehad heb voor € 50,00

Gewenste Oplossing:

Als Kacher dit probleem oplost ben ik te vreden. Ik vind dat een kacher hogedrukspuit langer moet meegaan als 2 jaar en misschien 5 keer gebruikt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kärcher

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kärcher nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaapjojo