Klacht: hoge kosten geen hulp

op 12 september 2018 over De Rechtstelefoon‎ in de categorie Juridisch

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik belde namens mijn vrouw naar rechtstelefoon.nl Ik had een vraag over een getekende overeenkomst. kosten 0.95 ct per minuut. Na een kwartier in de wacht te hebben gezeten kreeg ik iemand aan de lijn. na het stellen van een paar vragen kreeg ik te horen dat ik niet geholpen kon worden omdat het bedrijf op naam van mijn vrouw staat. dit geven ze niet eerder aan. Ik kon mijn uiteindelijk vraag dus niet eens stellen. uiteindelijk dus 20,- armer en geen hulp.

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon antwoord krijg op mijn vraag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Rechtstelefoon‎ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ronaldsluijs