Klachten over Hippo Zorg b.v.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Hippo Zorg b.v. in de categorie Verzekering. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Hippo Zorg b.v. in de categorie Verzekering

0 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

uit te keren verzekerd bedrag

Klacht van op 13 januari 2016 over Hippo Zorg b.v. in de categorie Verzekering

sinds 2008 ben ik verzekerd bij Hippo. Mijn paard was verzekerd bij Hippo door de vorige eigenaresse, ik heb deze polis overgenomen onder dezelfde voorwaarden dit ook doorgegeven aan de tussenpersoon van Hippo. Ik heb toen destijds een voorlopige polis... Lees meer

Te late betaling premie

Klacht van op 12 november 2011 over Hippo Zorg b.v. in de categorie Verzekering

Helaas had ik mijn premie voor de paardenverzekering te laat betaald. Ik heb een betaling gedaan incl. administratiekosten. Echter 2 dagen nadat mijn betaling is gedaan ontvang ik een nota van een incasso-bureau met nog eens incassokosten. Ik vind dit onterecht en... Lees meer