Klacht: HG vloerlijm verwijderaar werkt NIET.

op 02 oktober 2016 over HG in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had in mijn nieuwe huis trapmatjes bekeleding liggen, na veel te hebben uitgezocht op internet kwam ik bij HG vloerlijm verwijderaar. Ik heb precies gedaan wat op de verpakking stond, maar heb vervolgens de lijm met het plamuurmes alleen maar verspreidt. Na het nogmaals geprobeerd te hebben, heb ik de moed opgegeven. Ik heb HG stickerverwijderaar gekocht en dat heeft iets geholpen. Ik heb er nu maar weer trapmatten neergelegd.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug willen van de aankoop. De bouwmarkt waar ik het heb gekocht kan hier niets mee, zij kunnen het product gewoonweg niet terug nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar HG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door edemers