Klacht: Hg doet niet wat hett beloofd!

op 29 april 2017 over HG in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb verschillende producten geprobeerd van hg. De nare geurverwijderaar doet werkelijk niks. Kleding waterdicht van Hg wordt helemaal niet waterdicht. Schimmelverwijderaar haalt helemaal geen schimmel weg en de kalkverwijderaar doet zijn werk ook niet goed. Ik was een trouwe doorzetter van HG, maar koop geen HG meer want het product doet NIET wat het beloofd!

Gewenste Oplossing:

Na zoveel producten uitgeprobeerd te hebben denk ik niet dat ze het kunnen goedmaken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HG

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar HG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maureende1975