Klacht: Het weren van de Sint en Piet

op 03 oktober 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik kom al jaren als vaste klant bij de Jumbo.En ik vind het rechtuit schandalig dat jullie ons traditioneels Sinterklaasfeest niet in ere willen houden…Waar zijn jullie eigenlijk mee bezig ??Iedereen is groot geworden met onze Sint en Piet…ook jullie …zijn jullie dat vergeten ???maar jullie doen wel mee met het Suikerfeest …dit kan echt niet en daarom zullen jullie me niet meer als vaste klant bij de Jumbo zien…ik haal m’n boodschappen liever ergens anders .

Een boze en teleurgestelde ex klant.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er gewoon de afbeelding van onze Sint en Zwarte Piet weer op de verpakkingen staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mary Smeets