Klacht: het opladen van de foto’s gaat enorm langzaam

op 25 juli 2018 over Albelli in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben nu al drie dagen bezig met het opladen van de foto’s. Als ik veranderingen toevoeg (zo als foto vergroten of extra foto toevoegen) dan zegt het programma dat het zal even duren voordat de foto opgeladen wordt. Maar na drie dagen ben ik nog steeds bezig…Ik begrijp dat het kan gebeuren maar zo begint het vervelend te worden. Graag wil ik dat het programma soepel loopt.

Ik hoop dat jullie een oplossing kunnen geven.
mvg

Gewenste Oplossing:

Als het programma vloeiend werkt en ik mijn fotoboeken af kan maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albelli

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albelli nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Albelli in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Albelli een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Albelli

Heeft op 14 september 2018 om 15:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heermevrouw Nardini,

Per e-mail hebben wij u om meer informatie gevraagd, tot op heden hebben wij hier nog geen antwoord op ontvangen. Zodra wij reactie van u hebben ontvangen kunnen wij u verder helpen. Indien het probleem al is opgelost kunt u dit bericht negeren. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
albelli

Alle klachten die gemeld zijn door ValentinaNardini