Klacht: het niet op juiste tijdstip uitzenden Inkmaster

op 20 juli 2016 over Spike in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het programma Inkmaster zou op 18 juli om 0:15 beginnen, maar helaas zit ik nog altijd te wachten tot die uitzending begint, want vanaf die tijd is er nog altijd Bellator te zien (inmiddels is het dus al 1:45 en dus al 1,5 uur zit ik te wchten tot Inkmaster start), alhoewel ik best een fan ben van MMA vindt ik het toch ergelijk dat de uitzending van Inkmaster nog altijd op zich laat wachten, ik had deze ingesteld voor opname, omdat ik niet direct tijd had om te kijken vanwege mijn werk, nu ik om 1u thuis kwam dus meteen het opgenomen programma opgestart, maar dus geen Inkmaster maar vol op Bellator.
nu om 1:50 begint dan eindelijk Inkmaster, beetje jammer van mijn opname

Gewenste Oplossing:

juiste tijdstip aanhouden zoals aangegeven

Alle klachten die gemeld zijn door ricodol74