Klacht: het niet ontvangen van een Max Verstappen auto

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als oma van 3 kleinzoons , heb ik mij suf gespaard voor de Max Verstappen autopunten”

ik heb,ondanks dat wij geen Jumbofiliaal in Heiloo hebben, mij suf gegeten aan optimel producten en Duyvis pinda,s! DE actie was aan tijd gebonden, maar zo snel, kan je het nooit bij elkaar sparen! Na , eindelijk 2 spaarkaarten vol te hebben gespaard, hoorde ik dat het niet meer leverbaar was” Een grote teleurstelling , voor kinderen van 5 en 6 jaar oud! Welkom , in de volwassen wereld van commercie en reclame! Dit, verdient volgens mij geen schoonheidsprijs!

Gewenste Oplossing:

als ik op mijn spaarkaarten weer een auto krijg! Je moet geen actie beginnen als je het niet kan honoreren in de tijd dat een product wordt aangeboden ! een optie zou zijn , een nalevering van de model raceauto!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cageman