Klacht: Het niet aanwezig zijn van reklame van dieverse keren

op 13 augustus 2017 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij even mijn ongenoegen over het niet aanwezig zijn van reklame afgelopen week(32) geen ambachtelijke boerencake 1 of 2 weken terug grote verpakkingen keukenrollen (1en 1 gratis) ik vind dit niet netjes hoe kan dit graag reactie

Gewenste Oplossing:

Meestal wel

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dekamarkt over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dekamarkt in behandeling genomen

Bericht van Dekamarkt

3 maanden geleden - Beste mevrouw Bron, Ik kan me goed voorstellen dat het erg vervelend is als een artikel uit onze folder, al dan niet tijdelijk, uit voorraad is. Mijn excuses hiervoor. Zou u kunnen aangeven in welke van onze Dekamarkt winkels dit gebeurt is? Ik hoor het graag van u. In afwachting van uw reactie, wens ik u een fijne dag toe.

Alle klachten die gemeld zijn door Bronl@quicknet.nl