Klacht: Het hotel olympic callela

op 26 juli 2017 over Boosten Reizen in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik en mijn vriend zijn 10 dagen op vakantie gegaan met boosten naar het hotel olympic. We hadden all inclusive geboekt maar moesten toch voor bepaalde snacks aan t zwembad betalen , zelfs voor kleine kinderen moest je de ijsjes betalen. Het lunch en avond diner was heel slecht, de friet was koud hamburgers nog rood. Kip was ook niet heel gaar en je moet ook best een lange tijd wachten tot het word aangevuld als iets op was. Wij moesten jammer genoeg iedere dag gewoon ergens anders eten omdat het echt slecht was terwijl wij niks voor niks all in boeken. Iedere avond ongeveer 30 euro kwijt en dat voor 8 a 9 dagen is een bedrag ( 240€)dat we voor iets beters konden doen. Dan is het ook best jammer dat je niet op je eigen balkon kan zitten Savonds om dat de boven buren met glazen flessen of blikjes maar beneden laten slingeren. Ik hoop dat we toch er wel iets voor terug kunnen krijgen en/of jullie hier toch iets aan kunnen doen. Ik hoop wat van u te horen.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat t mogelijk is dat we wel iets van t geld terug kunnen krijgen want het was wel een bedrag wat je moet uit geven aan t eten omdat het hotel niet goed was. En dat olympic zelf hier ook misschien wat aan kan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Boosten Reizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Boosten Reizen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimberlyvanetten