Klacht: Het geld wordt steeds af geschreven

op 11 oktober 2016 over Intrum Justitia in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Chib nummer 8062 5422 o165 6155walter.ik heb een tia gehad,daar om kon ik niet bijtijds , naar de garage gaan voor de keuring.Ik heb 2 weeken in het zieken huis gelegen 2 steden ziekenhuis ,ik kon Miert praten, en was verlamd,en ik wist niet wat ik deed,dus hoop ik dat Uw begrip hebt voor mijn situactie,dus begrijpt uw ,dat ik daar om ongelijk op tijd daar kon zijn voor de keuring van de auto. WAlter van Miert telefoon 013-5363281 , als Uw nog vragen hebt.ik dank Uw bijvoorbaat. Walter van Miert.

Gewenste Oplossing:

als het proces niet door gaat,hoop ik.dan was ik dik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum Justitia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum Justitia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum Justitia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum Justitia

Heeft op 12 oktober 2016 om 10:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Vanmiertwalter@gmail.com