Klacht: Het duurt al meer dan een maand voor mijn pakketje om aan te komen

op 14 mei 2020 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 31 maart is een brievenbus pakketje die ik heb besteld verzonden vanuit Amerika, de tracking is ge-update to 6 april en dan blijft hij staan op “in transit to next facility”. Ik begrijp dat er een hoop vertraging is ivbm het virus, maar ik heb dit met meerdere brievenbus pakketjes (6 om precies te zijn) de meeste duren nu meer dan een maand of bijna een maand.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen weten waar mijn pakketjes zijn en of ze binnenkort aankomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maureen1414