Klachten over Heron Auto Amsterdam Noord

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Heron Auto Amsterdam Noord zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Heron Auto Amsterdam Noord in de categorie Autodealers

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Begin deze maand bracht ik mijn auto, Audi A5, voor een grote beurt naar uw vestiging.Discutabel of de DSG olie moest worden ververst ivm kilometer stand heb ik besloten dit toch maar te doen.Motorolie zou ook ververst moeten worden.... Lees meer

Banden plus uitlijnen.

Klacht van op 15 februari 2016 over Heron Auto Amsterdam Noord in de categorie Autodealers

Ik heb 7 maanden een nieuwe golf R line gekocht.Heb nu 10800 op min teller staan,en had klachten over geluid van mijn voorbanden.Naar de garage gegaan daar zagen ze dat mijn voorbanden gecupt waren .Daar gingen zij mijn voorbanden uitlijnen... Lees meer