Klacht: heos go pack defect

op 20 februari 2018 over Denon in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

splinternieuwe heos go pack gekocht via marktplaats maar deze laad niet op. denon gebeld en die zeiden dat er inderdaad een aantal go packs problemen hadden. de go pack is nieuw uit doos. kan hem alleen ruilen via een bonnetje. die heb ik dus niet en verder kan ik niet geholpen worden. wat ik niet snap is dat ze wisten van het probleem staat een serie nummer op de doos dus zou je denken dat ze het wel na kunnen kijken. niet dus. m.a.w. geld kwijt aan een defecte go pack. wordt niet verder geholpen door denon. bedankt.

Gewenste Oplossing:

als de go pack door heos wordt omgeruild.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Denon over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door marcel scheel 1969