Klacht: helft vergeten van de bestelling

op 08 mei 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben net bij de mc drive geweest in de reeshof en had best een grote bestelling. Daar had ik 1 big mac menu , 1 mc nugget menu, 1 quaterpounder , 3 hamburgers en 1 cheeseburger. Er word daar regelmatig wat vergeten normaal maak ik er geen melding van maar vind het nu wel te gek worden. Ze waren de quaterpounder en 1x friet en 1 hamburger vergeten ook zat er helemaal geen friet saus bij.

Gewenste Oplossing:

Als er beter gecontroleerd word of de bestellingen kloppen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door natasja van erve