Klacht: Hele dag laagvliegend verkeer over Wervershool

op 01 oktober 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hele dag vliegtuigen gehoord over Wervershoof. Ik woon er nu een jaar en had nooit last. Nu de laatste twee weken hoor ik steeds meer verkeer boven mijn woonplaats. Vandaag constant last van vlieggeluiden met enkele minuten ertussen. Ook ’s nachts word gestoord. Hoe kan dit? Van niets naar alles?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit stopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Deva