Klacht: Heerhugwoaard slechte service

op 22 juni 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste McDonald’s, helaas kwam ik tot de conclusie toen ik aankwam in de McDonald’s in Heerhugowaard dat deze al gesloten was tien minuten voor tijd, toen ik een dag later omstreeks dezelfde tijd een milkshake wilde halen. Hadden ze die machine al uitstaan om schoon te maken, speciaal hierheen gekomen voor de zoveelste keer om teleurgesteld terug te gaan.

Dit is de druppel. Alhoewel niet de druppel doe me milkshake liet vollopen

Met vriendelijke groet de trouwe McDonalds ouwe verlopen fan!

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit probleem veranderd aangezien ik noet altijd eerder op locatie kan zijn,
Compensaties zijn niet aan mij om over te oordelen vind ik

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yvovandenbos