Klacht: Heel veel vliegtuigen

op 01 oktober 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste tijd vliegen er over Gouda heel veel vliegtuigen die langdurig en veel lawaai maken. Ik heb de indruk dat andere gebieden aan hun “tax” zitten en nu gaat alles hieroverheen. Als ik dan lees dat Schiphol nog verder uit wil breiden ben ik bang dat er geen seconde meer stilte is. In de tijd dat ik dit zit te typen hoor ik het volgende vliegtuig al aankomen terwijl het geluid van de vorige nog niet is gedoofd. Ik wordt er echt stapelgek van!

Gewenste Oplossing:

Als het gewoon rustig en stil is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrmo