Klacht: Haren in mijn soep

Laura de Leeuw op 01 maart 2021 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag erwtensoep gegeten en er zaten haren in mijn soep. Lange blonde haren. Ikzelf heb kort haar dus die kunnen niet van mij zijn, en de rest van de familie lust het niet dus eet het ook niet. De rest dus weg moeten gooien zonde van het geld en van de soep.

Gewenste Oplossing:

Over het algemeen ben ik best tevreden over het eten van jullie, alleen nu even niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laura de Leeuw