Klacht: Harde donkerbruine stukjes in chocolade van Cornetto

op 15 december 2018 over Ola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de stukjes chocolade aan de bovenkant van mijn Cornetto zaten harde kleine stukjes. Het leek op chocolade omdat het donkerbruin was, maar het was keihard en kon het niet doorbijten. Ik vond het erg onsmakelijk en heb de rest van mijn Cornetto weggegooid. Ik heb deze doos met Cornetto’s in Amsterdam op het Bijlmerplein gekocht. De anderen Cornetto’s hadden geen vreemde stukjes.

Gewenste Oplossing:

Geen idee. Wilde het alleen melden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ola

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Lieuw