Klacht: Happy box mail

op 13 februari 2018 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist een email ontvangen van van der valk een gratis weekend weg in een hotel naar keuzs. Binnen 3 dagen moet ik reageren anders vervalt het.. pas geleden meegedaan aan een actie via Facebook voor een gratis overnachting bij nieuwe hotels van van der valk. Ik dacht dat ditd daarbij hoorde. Wat zullen nu de gevolgen voor mij Zijn?

Gewenste Oplossing:

Reactie. Oplossing voor de eventuele gevolgen en alsnog een gratis overnachting all inclusive

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Valk

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mspin