Klacht: haperen beeld en geluid

op 18 juni 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb me vandaag aangemeld voor de gratis 2 weken mocht het goed bevallen maak ik me defenietief lid maar al bij de eerste film constant beeld en geluid stilstaan nee zo wil ik geen film kijken waardeloos dan maar terug naar de ilegalieteit popcorn veel beten en goede kwalitieit soms geen ned ondertiteling maar goed is wel gratis ga niet ergens voor dokken wat niet werkt

Gewenste Oplossing:

gewoon goed spul leveren en geen bullshit

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door supermagna