Klacht: Handdoeken aktie

op 26 augustus 2017 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede morgen,

Ik ben zojuist terug gekomen van mijn bezoekje aan de Etos, om helemaal blij, omdat het toch gelukt was om mijn handdoeken kaart vol te krijgen, mijn handdoekje op te gaan halen. Ik heb een uitkering… dus makkelijk om zo’n kaart vol te krijgen is het niet. Net zoals jullie pasje waarop je dingen kunt sparen… Gelukkig had een vriendin een laatste zegeltje voor me… want U snapt natuurlijk dat met een uitkering een handdoek voor een euro een geweldige uitkomst is. Ik kom blij in de winkel… en vraag waar de handdoeken liggen. DIE ZIJN OP !! Nou… dan ga ik de rest van mijn boodschappen wel in de stad halen, en neem daar de handdoek wel mee DAAR ZIJN ZE OOK OP !!! Ik zie nog een mandje achter de kassa staan… met een stuk of 8 handdoeken er in… EN DIE DAN??? die zijn gereserveerd….

Ik vind het zo niet netjes dat als een aktie loopt er niet tot het einde handdoeken zijn… maar dat iemand er dan wel zo maar een mandje vol kan reserveren…

Ik moet er heel veel moeite voor doen, doe bewust dan extra boodschapjes in het vooruit zodat het me dan toch lukt om een kaart vol te krijgen…. Met het pasje lukt het me al nooit om iets te sparen. je kunt dan niet voor de laatste punten een vriendin vragen of zij nog extra zegeltjes heeft…. Alle acties gaan aan me voorbij ondanks alle moeite die ik er dan toch voor doe.

Ik weet ook niet of ik nu verdrietig of eigenlijk gewoon boos ben… in ieder geval ben ik heel erg teleurgesteld over hoe je dan NIET gehoord wordt in de winkel… klaarblijkelijk wel gereserveerd kan worden voor mensen die heel veel kaarten in kunnen leveren… en dat kleine sprokkelklantjes eigenlijk bij etos het onderspit delven…

Gewenste Oplossing:

Nou ik kan me niet voorstellen dat ik heel Nederland alle handdoeken op zijn... en wellicht voor U misschien kinderachtig ik wil gewoon een handdoek... ik heb daarvoor gespaard, moeite voor gedaan. De kleur maakt me nog niet eens zo uit...

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr. van Haaren